Szervitál
Az ép lábakért!
Minden, ami a lábak egészségéért kell!
Info: 70 3136091,70 4318925
mironedina@gmail.com 
MENÜ

Visszeres panaszok

Tünetek: A sok állással járó szakmák körében foglalkozási betegségnek tekinthető, de genetikai tényezők is hozzájárulnak a betegség kialakulásához. Az érfalak rugalmassága lecsökken, az érfalak belső felületén keletkező lerakódások leszűkítik az átáramlási keresztmetszetet, az oxigénhiányos állapot görcsös fájdalmat okoz. Az érfalak kiboltozódnak, begyulladnak, szétszakadnak, vérömleny keletkezik.

 

Kezelés: A kezelés két fázisból áll:

  1. A kezelés céljára használatos testhőmérsékletű „Zervital” oldatot egy alacsony peremű, tiszta tálba kiöntve a beteg lábakat az oldatba merítjük, és egy tiszta tampon, szivacs (lágy szőrű ecset) segítségével combközépig nedvesítjük mindkét lábat. Az áztatás időtartama alkalmanként 20 perc. A kezeléseket naponta kell megismételni, a tünetek elmúlásáig. Ezt követi a kenőccsel történő kezelés.

  2. A beteg lábait naponta egy alkalommal kenjük be a „Zervital” kenőccsel és finoman masszírozzuk be. A kenőcs teljes mértékben felszívódik, a benne lévő hatóanyagok megszüntetik a görcsös fájdalmakat és javítják az érfalak terhelhetőségét, meggyorsítják a vérömleny felszívódását. A kenőcsöt esetileg is használhatjuk, amikor a görcsös fájdalmak jelentkeznek.

 

A szükséges kezelőszerek: „Zervital” oldat (2-4 flakon), „Zervita” kenőcs (2-4 db).

1 db kenőcs 4500 Ft

 

 

 

 

Menü

Hírek

  • Szervitál szállítmány érkezik!!
    2012-02-28 21:48:41

    Megérkezett az újabb szállítmány , a szokásos módon tudnak rendelni!

Szavazás

Volt mér valaha gombás fertőzésed?
Nem
Igen
Asztali nézet