Szervitál
Az ép lábakért!
Minden, ami a lábak egészségéért kell!
Info: 70 3136091,70 4318925
mironedina@gmail.com 
MENÜ

SZERVITÁL KÉSZÍTMÉNYEKKEL GYÓGYÍTHATÓ

BETEGSÉGEK

 

Szervitál készítmények hatása:

 • gombák és baktériumok elpusztulnak

 • fájdalom csillapul

 • gyulladásgátlás

 • görcsoldás, a bőr savköpenyét pótolja

 • hámlasztás és hámosítás

 • a hajszálerek részben regenerálódnak. ( pl. ízületi, mozgásszervi panaszok esetében az első három hatás érvényesül.)

  A kereskedelmi forgalomban kapható hasonló hatásmechanizmussal bíró gyógyszereknél és egyéb készítményeknél lényegesen olcsóbb.

   

A Szervitál készítmények 30 éve szolgálják a betegek gyógyulását. Azon felül, hogy a betegek sokféle kellemetlenségtől szabadulnak meg, örömmel tapasztaljuk, hogy a Szervitállal történő nagyon egyszerű kezelésekkel nagy számban amputációs műtétek előzhetők meg.

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

A készítmények hatóanyagai és hordozó anyagai kizárólag növényi eredetűek, káros mellékhatással az elmúlt 30 év során nem találkoztunk. A készítmények a nemzetközi és OGYI osztályozásábangyógynövény alapú gyógyszernek minősülnek, nem romlandóak és felhasználási időn belül alkalmazhatóak. A kezelések közötti időszakban az oldatot az eredeti tároló flakonba visszaöntve kell tárolni, és ezzel együtt lehet felmelegíteni (esetleg mikróban is) a következő kezelés előtt.

SZEVITÁL készítmények 500 ml-es és 250 ml-es oldat; 100 ml-es valamint 50 ml-es kenőcs formájában kerülnek forgalomba.

 

Szervitál oldat

 

Külsőlegesen használhatók áztató fürdő, meleg borogatás, ecsetelés, átmosás vagy kenet formájában. Az oldat és a kenőcs hatóanyagai nagyrészt megegyeznek egymással. A kenőcs praktikus olyan esetekben, mikor az oldat használata körülményes lenne (térd, könyök) vagy kis területen történik a kezelés.

 

Vig István pécsi lakos, vállalat-igazgató, az 1950-es évek közepén mindkét lábán fájdalmas érszűkületben szenvedett. Az akkori hivatalos orvoslás szakvéleménye szerint ez a betegség rövid úton amputációhoz vezetett volna, de fakéregből készített főzetekkel végül is sikerült meggyógyítania magát.

A biológia iránti elkötelezettsége és a másokon való segítés szándéka motiválta abban, hogy a következő néhány évtizedben természetgyógyászként minden időt és energiát a betegség-folyamatok megismerésére és gyógyítására fordítson. A legfontosabb, amit észlelt, hogy az általa kikísérletezett és továbbfejlesztett vegyület elpusztítja a bőrön élősködő gombákat és más parazitákat, s ennek következményeként az ezek által okozott más szövődményes betegségek is meggyógyulnak. Munkájához a Magyar Tudományos Akadémia vezetőitől is kapott bátorítást, s az általa kifejlesztett gyógyító szer a klinikai vizsgálaton elérte a legmagasabb szintet. Ez volt az előzménye a Szervitál készítmények eddigi sikereinek.

 

 

Menü

Hírek

 • Szervitál szállítmány érkezik!!
  2012-02-28 21:48:41

  Megérkezett az újabb szállítmány , a szokásos módon tudnak rendelni!

Szavazás

Volt mér valaha gombás fertőzésed?
Nem
Igen
Asztali nézet